Skip to content
Politică

Alegeri în SUA. Ponta demontează atacurile privind votul din 2014

facebook.com

Alegeri în Statele Unite ale Americii. Fostul prim-ministru Victor Ponta demontează atacurile privind votul din 2014, dând ca exemplu o situație de la scrutinul din SUA.

Într-un mesaj publicat, marți, pe Facebook, ex-premierul trimite către o știre de pe Vox.com, potrivit căreia în orașul Cincinnati (din statul american Ohio) s-a format o coadă compusă din 4.000 de oameni care își așteaptă rândul la urne.

În acest context, Ponta face o comparație între ce se întâmplă în SUA și acuzațiile primite de către guvernul lui privind organizarea alegerilor prezidențiale din 2014.

„4000 de persoane la coada la o sectie de votare in Cincinnati Ohio – SUA?!?! Coada de aproape un kilometru?!?

In Arizona si California cozile sunt in medie de 3 ore / cel mai bine este in capitala Washington DC unde astepti doar 90 minute / cel mai rau in Las Vegas Nevada unde s-au inchis sectiile si au ramas cateva mii pe afara – asa le trebuie ca sigur jucau la ruleta?

Stire senzationala la Antena 3 : o femeie in varsta de 105 ani a stat 6 ore la coada sa o voteze pe Hillary Clinton!!! Bravo!

Pai «Jos Obama» ca blocheaza votul / Digi 24 si Realitatea TV nu transmit in direct de acolo? /tinerii frumosi nu protesteaza deja in Times Square / dl Ambasador Klemm ce opinie are/ FBI cand face dosare penale pentru asta???

Ori in SUA nu exista «stat de drept» ori la noi! Dvs ce credeti?

Precizare tehnica : in alegerile din SUA din 2012 ( o sa vedem maine pentru 2016 ) prezenta a fost 57% / in Romania in 2014 64% !!!” transmite Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *