Skip to content
Politică

Alegeri locale 2016. Orban, sarcastic cu PSD: „Probabil caută loc de moschee”

Candidaţii PNL la primăriile din Bucureşti au lansat, joi, campania de strângere de semnături de susţinere, candidatul la Primăria Generală, Ludovic Orban, comentând că adversarii de la PSD încă nu şi-au făcut intrarea în campanie, deoarece ”nu au găsit loc de construcţie pentru moschee”.

”Am remarcat că PSD nu a ieşit în campanie. Cred că nu au găsit loc de construcţie pentru moschee. Probabil aşteaptă să găsească loc pentru moschee”, a declarat Ludovic Orban la inaugurarea campaniei PNL pentru alegerile locale din Bucureşti, eveniment la care au participat, alături de candidaţi, şi Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL şi liderul organizaţiei de Bucureşti, Marius Rogin, preşedintele PNL Sector 4, Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei, deputatul Cezar Preda.

PNL mizează în Bucureşti pe faptul că va reuşi să strângă voturile electoratului bucureştean de dreapta. ”Candidatul PSD are potenţial de creştere aproape egal cu zero, mai deloc. Eu, în calitate de candidat al principalului partid de dreapta, am un foarte mare potenţial de creştere”, a estimat Orban, citat de News.ro.

”Unul pentru toţi, toţi pentru Bucureşti”, a spus Orban după ce şi-a prezentat echipa de candidaţi la primăriile de sector alături de care se va prezenta în alegerile locale.

Rezultatele administraţiei PSD în Bucureşti a fost obiectul discursului fiecărui candidat la sectoarele Capitalei.

”În ultimii 10 ani, cu multă muncă şi mult suflet, PNL a transformat Sectorul 1 în cea mai dezvoltată comunitate din România. În 8 luni, PSD a înlăturat aceste rezultate”, a spus candidatul la Sectorul 1, deputatul Alexandru Nazare.

”O semnătură pentru mine şi pentru candidaţii PNL înseamnă o semnătură pentru ordine şi curăţenie”, a spus, la rândul lui, deputatul Dan Cristian Popescu, cel care doreşte să obţină postul de primar la Sectorul 2.

Florin Ştefan Vasile, candidatul la Sectorul 3, a promis o admnistraţie mai transparentă şi axată pe nevoile cetăţenilor. ”Acum sunt mic, dar pot creşte cu o echipă frumoasă de dreapta, cum este cea a PNL”, a afirmat Vasile.

Primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, candidează la Sectorul 4, avertizând că ”o administraţie PSD ar distruge lucrurile bune realizate până acum”.

”După 15 ani de admnistraţie roşie, Sectorul 5 arată ca o casă la roşu. Suntem singurul sector fără metrou, fără suficiente parcuri şi cu cel mai mare număr de politicieni arestaţi (…) Miza este să redăm onoarea cetăţenilor Sectorului 5”, a declarat deputatul deputatul Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL pentru Sectorul 5.

Nu în ultimul rând, candidatul la Sectorul 6, deputatul Răzvan Mironescu, a apreciat că are experienţa necesară pentru postul de primar, adăugând: ”Programul meu este revigorarea urbană a Sectorului 6”.

Lansarea campaniei de strângere de semnături pentru candidaţii liberali a avut loc în Piaţa Universităţii, în zona fântânilor, în prezenţa a câtorva zeci de membri de partid şi simpatizanţi ai PNL. Candidaţii au venit la eveniment folosind metroul şi s-au fotografiat cu susţinătorii lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *