Skip to content
Politică

Alegeri pentru conducerea organizațiilor. Ionel Dancă: Felicitări, dragi colegi liberali! Continuăm împreună pentru noi victorii cu #EchipaOrbanPNL!

Facebook/ Ionel Dancă

Într-o postare pe pagina sa oficială, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a transmis „felicitări tuturor colegilor liberali care și-au ales azi conducerea filialelor cu susținerea Președintelui Ludovic Orban”. Ionel Dancă a precizat că a fost „foarte bucuros să susțină azi candidatura colegilor și prietenilor săi de la Buzău, Gabriel Avramescu și Vlad Pufu”.

„Continuăm împreună pentru noi victorii cu #EchipaOrbanPNL!”, a mai susținut Ionel Dancă.

„Atmosfera bună în filialele PNL unde au avut loc azi alegeri pentru conducerea organizațiilor.

Felicitări, tuturor colegilor liberali care și-au ales azi conducerea filialelor cu susținerea Președintelui #LudovicOrban: Iași, Botoșani, Buzău și Sectorul 6, după victoriile de la Sectorul 1, Sectorul 5 și Galați. Urmează mâine si Bacău!

Personal, am fost bucuros să sustin azi candidatura colegilor si prietenilor mei de la Buzău, Gabriel Avramescu și Vlad Pufu, de care mă leagă multe lucruri in comun.

Cu Gabriel Avramescu am fost împreună în echipa Orban la guvernare anul trecut, în cea mai grea perioadă pentru țară din ultimii ani. Este un coleg pe care te poți baza si la bine dar mai ales la greu.

Cu Vlad Pufu avem acelasi trecut din presă… și el ca și mine facem mari eforturi să găsim motivația personală necesară pentru care am renunțat la confortul personal al unei cariere în presă pentru a ne implica în politică.

Mă bucur că au fost aleși să conducă PNL Buzău pentru un nou început, cu susținerea Președintelui Ludovic Orban și sunt convins că vor avea rezultate extraordinare pentru partid și pentru cetățenii județului Buzău!

Felicitări, dragi colegi liberali! Continuăm împreună pentru noi victorii cu #EchipaOrbanPNL!”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *