Skip to content
Alegeri

Alegeri prezidențiale 2019. Tăriceanu, despre candidatul ALDE

hunedoaralibera.ro

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a făcut un anunț despre candidatul partidului în fruntea căruia se află, la alegerile prezidențiale ce se vor desfășura în anul următor.

Mai precis, președintele Senatului a punctat faptul că nu s-a gândit încă la posibilitatea de a candida chiar el pentru fotoliul de la Cotroceni. Afirmând că încă este devreme pentru a lua o astfel de decizie, Tăriceanu a adăugat că ar fi necesară oricum o dezbatere în interiorul ALDE.

„Sunt la curent cu punctul de vedere al unora dintre colegi, care a fost exprimat public. (…) E mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie. Oricum, o decizie în cadrul partidului va presupune o dezbatere prealabilă și forurile statutare ale partidului vor trebui să ia o decizie privitoare la acest subiect. Dar astăzi e prematur că să pot să fac o altă declarație”, a afirmat Tăriceanu, potrivit B1.ro.

Mai mult decât atât, despre viitorul coaliției PSD-ALDE, liderul senatorilor nu a putut să se afirme.

„Nu vreau să fac niciun fel de speculații pe acest subiect, pentru că nu sunt utile, mai ales că există întotdeauna posibilitatea că speculațiile mele să fie la rândul lor comentate și interpretate și nu vreau să dau prilejul niciunui posibil fel de interpretare„, a declarat șeful ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *