Alegeri prezidențiale: Elena Lasconi va pierde deoarece colegii din USR o sabotează, afirmă Tudor Galoș

Sursa foto: Elena Lasconi

Tudor Galoș, cunoscut consultant în domeniul tehnologiei, consideră că Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel și candidatul USR la președinția României, va pierde alegerile  deoarece este sabotată de colegii din partid.

”Doamna Elena Lasconi nu va pierde din cauza filmulețului cu melodia. Doamna Lasconi nu va pierde din cauza filmelor publicitare vechi, cu dânsa, ce tot ies la iveală. Doamna Lasconi nu va pierde din cauza faptului că nu are o campanie electorală clară, nu din cauză că este femeie, nu din cauză că a mers la UNTOLD sau că a votat la referendumul urii.
Doamna Lasconi va pierde fiindcă colegii dânsei din USR o sabotează pe față. De exemplu, niciuna dintre paginile politicienilor USR care au plecat de la butoane nu amplifică niciun mesaj al USR despre sau cu doamna Lasconi.
Cătălin Drulă
Cristian Ghinea
Vlad Voiculescu
Dominic Fritz
Allen Coliban
Singurul la care am văzut pagina de copertă cu doamna Lasconi este Dan Barna. Și ăștia sunt!
Dacă doamna Lasconi ar ajunge în turul 2, ar trage după ea și un scor bun pentru USR, de care ar beneficia toți de mai sus. Dar… orgolii mici, oameni pe măsură”, a scris Galoș pe Facebook.

Elena Lasconi a primit duminică la primăria Câmpulung Muscel un profesor din Mehedinți care i-a cântat o melodie la chitară, compusă special pentru ea. „Da, da, tu o să ne iei voturile, Elena, tu ești Kamala de Câmpulung”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Profesorul a venit în Argeș din Mehedinți, unde este profesor la Școala Jirov, ca să o cunoască pe primărița din Câmpulung Muscel.

Elena, tu ai sânge de prezident. Elena, eu te votez și spun prezent. Da, da, tu, tu n-o să ne înșeli așteptările.  Da, da, tu, tu o să ne iei voturile. Elena, tu ești Kamala de Câmpulung, Elena, te-am așteptat îndelung, i-a cântat profesorul.

Amuzată de versuri, Elena Lasconi  l-a întrebat pe profesor de ce crede că ea va fi cea care va lua voturile.

Pentru că la mine în familie e o blondă care mă conduce și am ajuns bine până acum, a răspuns bărbatul.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: