Alegeri prezidențiale. Grindeanu, întrebat pe cine doreşte PSD în turul doi

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat, luni seară, că social-democraţii vor o campanie electorală pozitivă, axată pe proiecte şi dezbatere, dar nu s-au gândit prea mult la candidatul care ar urma să intre în turul al doilea cu Marcel Ciolacu. ”Sigur, cu unii ne-ar fi mai uşor, cu alţii…”, afirmă Grindeanu.

Sorin Grindeanu a fost ăntrebat, luni seară, la Antena 3, pe cine îşi doreşte PSD în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi a răspuns: ”Nu mi-e…să avem o strategie din acest punct de vedere. Sigur, cu unii ne-ar fi mai uşor, cu alţii…”.

Prim-vicepreşedintele PSD anunţă că social-democraţii se vor axa pe propriul candidat în următoarea perioadă: ”Noi ne propunem cu totul altceva. Campania, în această perioadă, să ne concentrăm pe candidatul Marcel Ciolacu şi ce poate să facă Marcel Ciolacu”.

Prim-vicepreşedintele PSD afirmă că social-democraţii vor o campanie pozitivă: ”Să nu se mai voteze de tipul următor – îl votez pe Iohannis ca să nu ajungă Ponta, îl votez pe Băsescu ca să nu fie cumva Năstase sau Geoană. Asta îmi doresc să se schimbe în toamna acestui an”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: