Alegeri prezidențiale în septembrie. Ce se întâmplă cu ultimele 3 luni de mandat ale lui Iohannis

Sursa foto: Inquam Photos/ George Calin

Alegeri prezidențiale în septembrie. Liderii PNL și PSD s-au înțeles asupra calendarului pentru alegerile prezidențiale. Iată ce se întâmplă cu ultimele 3 luni de mandat ale lui Iohannis.

Liderii PSD şi PNL au agreat, în şedinţa de marţi a coaliţiei, ca alegeril prezidenţiale să se desfăşoare la primul tur pe 15 septembrie, iar al doilea tur să aibă loc pe data de 29 septembrie.

Şedinţa coaliţiei este în desfăşurare şi a început la ora 16.00. Discuţiile vizează lista comună PSD-PNL la europarlamentare şi ce femeie va fi cap de listă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, într-un eveniment dedicat reprezentării femeilor în alegeri, că speră ca lista de europarlamentare să fie deschisă de o femeie, care să nu fi făcut politică până acum şi să nu fi fost membră de partid. Preşedintele PSD a precizat că acest lucru a fost propus şi de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, înaintea şedinţei de marţi a coaliţiei, că omul de afaceri Dan Ostahie este un antreprenor de succes şi dacă va dori să facă pasul spre politică va fi foarte bine.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: