Alegeri prezidențiale. Nicolae Ciucă dezvăluie miza sondajelor: Eu și Marcel Ciolacu vom fi în finală

PSD-PNL
Sursa foto: X

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a explicat că nu crede foarte mult în sondaje, pentru că multe dintre acestea sunt manipulate pentru a induce ideea că liberalii nu-și pot duce candidatul în turul II. Nicolae Ciucă a spus că, din punctul său de vedere, el și Marcel Ciolacu se vor duela în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Luni am fost la 19%, a doua zi de dimineață a apărut un sondaj în care eram pe locul 4. Toate chestiunile astea fac parte din jocul prin care se urmărește dezangajarea electoratului. Au apărut toate cifrele și au fost prezentate public astfel încât oamenii să înțeleagă faptul că PNL, deși a obținut în alegerile locale 30%, acum are mari probleme.

Eu dacă aș fi fost PSD, n-aș fi ajutat PNL. Dacă te uiți la rezultate și la cum s-au desfășurat lucrurile, eu unul nu aș fi ajutat PNL. Dacă ne uităm la radiografia de moment, vedem faptul că există 2 partide care contează PSD și PNL. Din perspectiva mea, confruntarea în turul II la prezidențiale se va duce între mine și Marcel Ciolacu.

Sondajele pe care le vedem noi la partid ne dau încredere. Am văzut ce se vorbește, să nu credeți că trăim într-o bulă. Tot văd că se vorbește despre faptul că PNL are probleme, că PNL nu-și poate duce candidatul în turul II, de parcă în alte partide este numai lapte și miere (…) Este clar că trebuie să rezistăm la această încercare de manipulare, că sunt probleme în PNL, că partidul nu-și poate duce candidatul în turul II.

Este extrem de clar că PNL este singurul partid care poate să genereze un val la alegerile prezidențiale, singurul partid care poate duce bătălia în turul II”, a spus Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: