Alegeri R. Moldova/ Primarul în exercițiu Ion Ceban: Vreau ca municipiul Chișinău să se dezvolte în continuare

Sursa foto: jurnal
Sursa foto: jurnal

Chişinău – Trimisul special al AGERPRES, Cristian Lupaşcu, transmite: Primarul în exerciţiu al municipiului Chişinău, Ion Ceban, care candidează pentru un nou mandat, consideră că votul la alegerile locale de duminică este foarte important pentru viitorul Capitalei Republicii Moldova.

El s-a pronunţat, la ieşirea de la urne, în favoarea dezvoltării Chişinăului şi a lansat un apel la populaţie să iasă la vot.

„Îmi doresc ca această competiţie să fie una cât se poate de corectă. Nu am decât să chem oamenii la vot, pentru că este un lucru foarte important. Astăzi decidem cum va arăta oraşul pe viitor. Decidem şi cum va arăta componenţa Consiliului, ceea ce este, de asemenea, foarte important. (…) Iubesc Chişinăul şi vreau ca municipiul Chişinău să se dezvolte în continuare, cu proiecte noi, proiecte frumoase, proiecte pentru oameni, proiecte pentru comunitate”, a afirmat Ceban.

Cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi, duminică, la urne, pentru a alege, pentru un mandat de patru ani, primarii şi consilierii locali. Alegerile au loc pe teritoriul întregii Republici Moldova, cu excepţia localităţilor din stânga Nistrului, care formează aşa-zisa republică separatistă Transnistria.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL