Skip to content
Politică

Alegerile de la prezidențiale ar fi fost fraudate. Ce acuzații i se aduc lui Iohannis

Un nou scandal stă să explodeze în țara noastră după ce premierul Victor Ponta a făcut o serie de declarații extrem de controversare privind rezultatul din turul doi al alegerilor din iarnă.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Striblea de miercuri seara Victor Ponta a lansat ipoteza potrivit căreia PNL și Klaus Iohannis au furat un număr foarte mare de voturi în diaspora. Exemplul dat de premier se referă la Republica Moldova.

În Moldova, atenție – și aici probabil că va trebui să vorbiți cu un grup serios de sociologi – dl.Băsescu, care a vorbit de Moldova, s-a dus în Moldova de o sută de ori, a zis că-și ia cetățenie moldovenească etc, în 2009, anul său de glorie, a luat în Moldova 10.000 de voturi. Dl.Iohannis – despre care țin minte, la confruntarea pe care am avut-o, a zis foarte clar: ”Domnule, nu știu de Chișinău și Cernăuți, că astea nu sunt în România” – a luat 32.000 de voturi. Eu nici nu cred că există 32.000 de cetățeni care votează, în Republica Moldova” a spus premierul la B1 Tv potrivit inpolitics.ro.

3 comentarii la “Alegerile de la prezidențiale ar fi fost fraudate. Ce acuzații i se aduc lui Iohannis

  1. Ceva putred bineinteles ca a fost; este imposibil ca ciolanis iubitorul de lux si arginti sa recupereze in doua saptamani un numar asa de mare de voturi. Poate stie STS-ul ceva, ori Videanu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *