Skip to content
Alegeri Politică

Alegerile din 2020, amenințate de pandemie. Florian Bodog (PSD), fost ministru al Sănătății: Nu cred că e un capăt de țară să amânăm alegerile până anul viitor

PS News PS News

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a declarat, în exclusivitate pentru PS News, că alegerile de anul acesta nu ar trebui să mă aibă loc, pentru că riscul de a expune populaţia la coronavirus este mult prea mare.

„Ceea ce cred eu e că în acest an nu trebuie să aibă loc nicio alegere pentru că nu mobilizăm toată populația României să o expunem la contaminare cu coronavirus”, a spus fostul ministru, care este şi medic chirurg.

" "

O alternativă la votul clasic, la urne, ar fi votul în format electronic, însă Florian Bodog susține că „e târziu pentru acest an pentru că sunt necesare ceva modificări legislative”.

”Eu cred că nu e un capăt de țară să amânăm alegerile până anul viitor, moment la care probabil vom ști mai multe despre virus sau dacă apare un vaccin, apare un tratament sau pur și simplu se estompează concentrația virală.

Din punctul meu de vedere e riscant. Care e miza? În afară de faptul că la liberalilor le e frică că o să mai scadă în sondaje”, a precizat fostul ministru al Sănătății.

Florian Bodog susține de asemenea că îi vede în stare pe liberali să își asume acest risc pentru propriul interes: „Eu îi văd în stare de orice”.

Plenul Senatului ia în discuţie, marţi, în sesiunea extraordinară, două proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie 2020.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *