AlegeriSUA2024 Campania pentru Casa Albă devine mai personală cu trei săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale

Sursa foto: The White House

Candidaţii la Casa Albă, republicanul Donald Trump şi democrata Kamala Harris, au vizitat mai multe state cheie marţi, cu trei săptămâni înaintea scrutinului prezidenţial, tonul campaniilor lor electorale devenind din ce în ce mai personal, informează EFE.

„Mi se pare că (Donald Trump) se prezintă ca să nu trebuiască să meargă la închisoare”, a declarat preşedintele Joe Biden în timpul unui miting din Philadelphia în care l-a criticat pe predecesorul său.”A reuşit să îşi amâne sentinţa, dar vreau să văd această sentinţă”, a adăugat Biden.

Preşedintele Biden, care nu este foarte activ în campania electorală a vicepreşedintei sale, Kamala Harris, a organizat acest eveniment în Pennsylvania natală, unul din statele chemate să decidă alegerile din 5 noiembrie.

În acest timp, Kamala Harris a fost în Michigan, un alt stat care va decide câştigătorul alegerilor prezidenţiale. La Detroit, candidata democrată a acordat un interviu gazdei de radio şi televiziune afro-americane Charlamagne tha God.

Obiectivul campaniei a fost acela de a ajunge la bărbaţii afro-americani, un grup care a votat întotdeauna cu o majoritate covârşitoare pentru democraţi, dar în care adversarul său, Donald Trump reuşeşte să câştige teren, potrivit sondajelor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: