AlegeriSUA2024: O agentă FBI depune mărturie la procesul fiului preşedintelui Biden

Sursa foto: Photo by Anna Moneymaker

O agentă FBI a depus mărturie miercuri în cadrul procesului penal al lui Hunter Biden, pe coasta de est a SUA, cu privire la ancheta sa asupra fiului preşedintelui american acuzat că a cumpărat o armă în timp ce în 2018 mai consuma încă droguri, relatează AFP.

Hunter Biden (54 de ani), avocat şi om de afaceri devenit artist, care şi-a revenit după ani de dependenţă de cocaină (crack) şi alcool, este o ţintă privilegiată a adversarilor tatălui său, mai ales a fostului preşedinte republican Donald Trump. Aceştia îl văd drept punctul slab al lui Joe Biden, locatarul democrat în exerciţiu al Casei Albe.

Hunter Biden compare de luni în faţa unui tribunal federal din Delaware, fieful familiei Biden, pentru că a minţit despre consumul de droguri atunci când a achiziţionat o armă de foc în 2018, o infracţiune în SUA.

Marţi, audierea a fost dedicată pe larg ascultării unor extrase din autobiografia sa, „Beautiful Things: A Memoir:”, un audiobook care a devenit element incriminatoriu, întrucât relatează despre anii săi de dependenţă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: