Trump exclude orice dezbatere cu Kamala Harris înainte de a fi desemnată oficial de către democraţi

Sursa foto: Facebook

Donald Trump consideră „nepotrivit” să participe la dezbateri cu Kamala Harris atât timp cât aceasta nu este desemnată oficial de Partidul Democrat drept candidata sa la alegerile prezidenţiale din noiembrie, a declarat joi echipa de campanie a republicanului, relatează AFP.

„Ar fi nepotrivit să programăm ceva cu Harris deoarece democraţii s-ar putea răzgândi foarte bine”, a indicat echipa lui Donald Trump într-un comunicat, după ce vicepreşedinta, marea favorită pentru a-l înlocui pe Joe Biden după retragerea din campanie, a declarat că este pregătită pentru dezbateri.

Donald Trump, care candidează din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA, a lansat joi atacuri – considerate de AFP ca neobişnuit de virulente – împotriva vicepreşedintei Kamala Harris..

Trump s-a referit la toate direcţiile principale ale programului democratei, inclusiv avorturile, clima, protecţia minorităţilor sexuale. Concluzia sa a fost că Harris este „este o nebună radicală de stânga”; el a repetat de mai multe ori „e nebună, e nebună”.

Republicanul a fost nevoit să îşi revizuiască din mers strategia electorală după retragerea lui Biden, subiect asupra căruia a revenit pe larg, acuzându-i pe liderii democraţi că au făcut presiuni „foarte antidemocratice” asupra preşedintelui şi susţinând totodată că acesta „nici nu mai ştie că e în viaţă”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: