Skip to content
Politică

ALERTĂ de Ebola în Constanța

Alertă de Ebola la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Un pacient care s-a întors recent din Nigeria a ajuns cu febră foarte mare la spital.

În instituţiile medicale din Constanţa este alertă maximă. Atât conducerea Spitalului Judeţean, cât şi cea a Ambulanţei şi cea a Direcţiei de Sănătate Publică ţin legătura cu Ministerul Sănătăţii şi refuză să dea detalii despre caz.

Surse din Ministerul Sănătăţii au declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că pacientul este izolat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi este supravegheat de medici care poartă costume speciale. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a precizat că nu face nicio declaraţie până nu se „va lămuri despre ce este vorba“.

Unitatea de Primiri Urgenţe s-a transformat în fortăreaţă, dat fiind alerta de suspiciune cu Ebola la un pacient. Toate cadrele medicale poartă echipament corespunzător, iar pacienţii care au nevoie de îngrijiri medicale intră prin altă cale de acces în Unitatea de Primiri Urgenţe, potrivit ziuaconstanta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *