Alertă în Satu Mare. Trei cetățeni ucraineni ar fi pătruns înarmați în țară, poliția îi caută inclusiv cu un elicopter

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Acțiune căutare la sol și din aer, de la bordul unui elicopter, a poliției din Satu Mare, în urma unei alerte referitoare la pătrunderea în țară a trei cetățeni ucraineni înarmați. Potrivit datelor PresaSM, s-a dat alarma la Poliția de Frontieră, la Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare și la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Mai multe echipaje se duc în zona Tarna Mare și Halmeu pentru a identifica fugarii și pentru a-i neutraliza.

Potrivit primelor informații, trei suspecți, care ar fi făcut parte dintr-un grup care a atacat o patrulă în țara vecină ar fi luat-o spre frontiera cu România, în zona Tarna Mare. Acolo, spun frontieriștii sătmăreni, o persoană a și fost reținută. Omologii din Ucraina au fost cei care au anunțat frontieriștii sătmăreni cu privire la incident.

Infractorii ar fi luat nu doar armamentul de luptă, ci și muniția aferentă, trecând granița ilegal.

Conform surselor PresaSM, o armă a fost găsită pe traseul de frontieră al Ucrainei, fără încărcător. Se pare că unul dintre fugari le-ar fi arătat oamenilor legii unde a abandonat arma. Arma ar fi fost găsită pe teritoriul României, în timp ce încărcătorul a fost găsit pe teritoriul Ucrainei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: