VIDEO UPDATE O dronă militară s-a prăbuşit în apropierea Brăilei. MApN a indentificat fragmente

dronă
Sursă foto: Captură video

UPDATE ORA 10:50

MApN anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei

“În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei. Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, desfăşoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaţionale specifice”, a transmis Ministerul Apărării.

O dronă ar fi căzut joi seară, în apropiere de Brăila, a relatat debraila.ro, la acel moment neexistând însă o confirmare a incidentului din partea autorităţilor. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona în care a fost semnalată cădrea dronei.

Ştire initiala

O dronă militară s-ar fi prăbuşit pe un câmp la doar 12 km distanţă de municipiul Brăila, însoţită de o bubuitură puternică. Poliţia şi jandarmeria au izolat zona.

Au fost clipe de panică, noaptea trecută, pentru zeci de oameni dintr-o comună de lângă Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit pe un câmp lângă casele lor.

Drona a căzut în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul.

Imaginile au fost surprinse de localnici și postate pe internet. Totul s-a întâmplat la puțin timp după de miezul nopții. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit bubuitura puternică și au sunat urgent la 112.

La scurt timp zona a fost împânzită de polițiști și anchetatori care au izolat tot perimetru.

Nicio persoană nu a fost rănită, din datele avute la acest moment.

Ca şi la precedentele incidente, informaţiile oferite de oficiali sunt foarte sumare, existând o adevărată secretomanie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL