Skip to content
Politică

Alertă pe aeroportul din Los Angeles

psnews.ro

Un terminal al Aeroportului Internaţional din Los Angeles a fost evacuat duminică, iar mai multe zboruri au suferit întârzieri, după ce o arestare a dus la o încălcare a normelor de securitate, potrivit Romaniatv.net
Se pare, potrivit informațiilor furnizate de sursa citată, poliţia a scos cu forţa un bărbat suspectat de posesie de droguri dintr-o maşină, aparent furată, în faţa Terminalului 3 al LAX. În timpul operaţiunii, autorităţile le-au cerut unui număr de aproximativ 15 călători să iasă pe o uşă de urgenţă direct pe pistă, fără a mai trece prin controale de securitate.
Mai mult, după arestarea suspectului, forţele de ordine au dus înapoi călătorii în aeroport, după care au evacuat terminalul, pentru a-l verifica. Echipe de genişti ajutate de câini au inspectat zona, pentru a se asigura că nu există substanţe periculoase.

Apoi, aproximativ 2.000 de pasageri evacuaţi au fost nevoiţi să treacă din nou prin controalele de securitate, la intrarea în aeroport. Mai multe zboruri au suferit întârzieri.

Totodată, evacuarea vine la o săptămână după ce persoane necunoscute au sunat la serviciile de urgenţă pentru a anunţa că s-au tras focuri de armă la LAX. Mii de pasageri speriaţi au ieşit pe stradă şi pe pistă. Autorităţile au verificat aeroportul, dar nu au găsit urme de gloanţe sau vreo persoană înarmată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *