Skip to content
Politică

Alertă pentru plagiatori. Comisiile Consiliului Național de Atestare a Diplomelor, tot mai aproape de constituire

Ministerul Educatiei a publicat, spre consultare publica, propunerile comitetelor de selectie pentru componenta a patru dintre comisiile de specialitate ale Consiliului National de Atestare a Diplomelor, Titlurilor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), institutie abilitata sa rezolve problema plagiatelor din doctorate.

Intr-o prima etapa, au fost facute publice, spre consultare, rezultatele selectiei pentru urmatoarele comisii:
-Biologie si biochimie;
-Inginerie electrica;
-Inginerie energetica;
-Psihologie, Stiinte ale educatiei, Educatie fizica si sport
Propunerile pot fi vazute pe site-ul Ministerului Educatiei. Pana la data de 23 mai 2016, orice persoana fizica sau juridica are dreptul sa transmita eventuale obiectii si sesizari argumentate catre Ministerul Educatiei, la adresa de email [email protected]

Reamintim ca in aceasta perioada se deruleaza procesul de selectie a persoanelor care, in perioada 5 aprilie – 3 mai 2016, si-au depus candidatura pentru calitatea de membru CNATDCU. In platforma BRAINMAP au fost inscrise peste 1.200 de aplicatii individuale. Potrivit purtatoarei de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei, CNATDCU ar urma sa aiba o noua componenta la sfarsitul lunii mai.

Ministerul Educatiei precizeaza ca va publica si restul propunerilor privind componenta noilor comisii CNATDCU, pe masura ce acestea vor fi definitivate de comitetele de selectie, potrivit hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *