Skip to content
Politică

Alertă teroristă! Membri ISIS, la frontiera cu România

Islamişti moldoveni care au participat la conflictul din Siria ca membri ai reţelei teroriste Stat Islamic au revenit în R.Moldova, anunţă Anatol Şalaru, ministrul moldovean al Apărării, după o reuniune a şefilor serviciilor de securitate coordonată de preşedintele Nicolae Timofti.

Republica Moldova are cetăţeni care participă la luptele din Siria, a declarat luni, ministrul moldovean al Apărării în exerciţiu, Anatol Şalaru.

" "

„Am înţeles că avem şi noi moldoveni care luptă în Siria, dar nu cred că există un risc major în Republica Moldova, deoarece reţeaua Stat Islamic şi-a atins scopul, acela de a crea panică”, a afirmat Şalaru. „Dar există şi riscuri care vin din interior, cei care se află deja în R.Moldova”, a adăugat Şalaru, referindu-se la islamişti moldoveni reveniţi din Siria. „Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) trebuie să îşi facă datoria, la fel Ministerul de Interne, iar fiecare cetăţean trebuie să dea dovadă de spirit civic„, a subliniat ministrul moldovean al Apărării.

Declaraţiile lui Şalaru au fost făcute într-o conferinţă de presă organizată după o reuniune a serviciilor de securitate coordonată de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, informează romaniatv.net.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *