Aleșii locali PDL și PNL se angajează oficial să NU migreze

Aleșii locali ai PDL și PNL s-au renit sâmbătă la Brașov la întâlnirea Ligii Aleșilor Locali. Cu acest prilej, liderii celor două formațiuni au adoptat o rezoluție în șase puncte care presupune, printre altele, angajamentul ca aceștia să nu migreze către alte partide.

Acțiunea vine în urma migrării în masă a aleșilor locali în special din partea PDL care au profitat de ordonanța de urgență și au plecat spre PSD.

Iată ce presupune rezoluția:

1.         Ne declarăm sprijinul hotărât și necondiționat față de candidatul ACL la alegerile prezidențiale din 2014 – Klaus Iohannis. Vom face tot ce ne stă în putință, în limitele unei competiții democratice, pentru a îl sprijini în campania electorală viitoare, iar Klaus Iohannis va fi viitorul Președinte al României.

2.         Credem cu tărie în proiectele și viziunea lui Klaus Iohannis pentru România și vom contribui în mod activ la implementarea măsurilor propuse de acesta și în final, la schimbarea României în bine.

3.         Ne respectăm alegătorii, ne respectăm angajamentele şi nu ne plac târguielile politice. La fel ca și Klaus Iohannis în Sibiu, am venit în fața alegătorilor cu mesaje şi proiecte concrete, iar acestea şi-au dovedit succesul. Toți am candidat și am câştigat cu un obiectiv clar: să facem lucruri bune pentru comunitățile noastre şi să schimbăm în bine viața românilor. Nu am candidat pentru a face jocurile politice ale Guvernului și ale PSD, motiv pentru care dezavuăm încercarea acestora de a desconsidera voturile românilor și de a racola, prin orice mijloace, aleși locali de la toate forțele politice adversare.

4.         Ne vom lupta ca aceste alegeri să fie corecte. Ne vom lupta ca alegerile să fie câștigate de Klaus Iohannis, candidatul care are cele mai bune proiecte pentru România și nu de către candidatul care are cele mai multe pârghii în a controla alegerile. Observăm, foarte clar, motivele din spatele ordonanței  traseiștilor promovată de Guvernul Ponta. Vedem că, în spatele unor argumente perfide și demagogice, în realitate stă un singur motiv ascuns – fraudarea alegerilor. Victor Ponta și baronii PSD încearcă, prin controlul a cât mai mulți primari și consilieri locali, să își pună la punct mecanismul de fraudare.

5.         Indiferent de șantajele și constrângerile la care va apela Guvernul, vom rămâne loiali electoratului care ne-a ales, proiectelor pe care le-am susținut și candidatului nostru, Klaus Iohannis. Victor Ponta și PSD trebuie să înțeleagă că atunci când suntem amenințați cu lipsa de fonduri, atunci când suntem amenințați cu faptul că nu ne vom putea duce la bun sfârșit proiectele de investiții,  în realitate cei amenințați cu adevărat sunt românii. Victor Ponta și baronii PSD trebuie să înțeleagă că nu pe noi ne șantajează, ci își șantajează propriul popor.

6.         Avem încredere în electoratul român, avem încredere în Alianța Creștin-Liberală și în candidatul nostru, Klaus Iohannis.  Victor Ponta trebuie să știe că, în această toamnă, indiferent ce va face, tentaculele caracatiței PSD se vor opri la intrarea în localitățile noastre.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: