Skip to content
Justitie

Alex Pițurcă nu mai este sub control judiciar. Ce au decis judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în dosarul măştilor neconforme pentru MApN

B1

Alex Pițurcă a scăpat de sub control judiciar în dosarul măștilor pentru spitalele MAPN în urma unei decizii luate de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA voiau arestarea preventivă pentru Alex Pițurcă și Gabriel Țuțu, însă cei doi au contestat decizia Tribunalului București, deoarece intenționau să evite controlul judiciar precum Victor Pițurcă.

Contestația a fost admisă

Contestația formulată de Alex Pițurcă a fost admisă de Curtea de Apel Bucureşti în contextul măsurii de control judiciar.

„Dosar 2985/3/2023 – Admite contestația formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Pițurcă – revocă măsura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestația formulată de DNA împotriva aceleiași încheieri penale”, a fost decizia judecătorilor, potrivit unor surse antena3.ro.

Alex Pițurcă și Gabriel Țuțu au creat un prejudiciu în valoare de 8 milioane de lei în dosarul măștilor neconforme, ce au fost livrate spitalelor MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *