Skip to content
Politică

Alex Tocilescu, dezvăluiri despre scandalul din USR Sector 1: ”A început o epurare a adversarilor interni ai lui Clotilde”

Facebook

Scriitorul Alex Tocilescu, care a demisionat din USR în luna aprilie, face dezvăluiri despre tensiunile din interiorul formațiunii conduse de Dan Barna. Într-o postare pe Facebook, acesta susține că în filiala din Sectorul 1 a partidului ”a început o epurare a adversarilor interni ai lui Clotilde Armand”, relatează B1TV.

Tocilescu scrie că au existat situații în care unii membri au fost suspendați ”pentru tot felul de nimicuri” și susține că se încearcă eliminarea unor oameni care ”încearcă să schimbe ceva în bine pentru cetățenii sectorului”.

Fostul membru al USR sugerează și că unii dintre cei de la conducerea partidului s-au aliat cu Clotilde Armand pentru că aceasta aduce voturi.

”Noutăți din USR Sector 1, că na, deși le-am zis de doo ori, tot nu m-au scos din mail.

1. După ce am plecat eu, a ieșit și Cami Băncioiu, tipa care a inițiat un proiect pentru Giulești-Sârbi soldat cu diverse chestii gen clinică ambulantă și alte alea de care au beneficiat locuitorii de-acolo. Cami a plecat pentru că i s-a zis că ce mare lucru e cu proiectele alea, că nu ne aduc voturi și deci nu valorează nimic (asta i s-a zis de către Clotildiști, să fie clar). 

2. Recent, a început o epurare a adversarilor interni ai lui Clotilde. Unul a fost dat afară din partid pentru că nu a vrut să plece de la o ședință a Biroului Local la care se discutau chestii cică confidențiale – deși conform statutului USR nu erau confidențiale. Alții au fost suspendați pentru 3-6 luni pentru tot felul de nimicuri (gen au „calomniat” conducerea filialei pe un grup intern de Facebook). Momentan, există sesizări făcute de Clotildiști împotriva a 15 oameni din opoziție. Că na, așa se rezolvă lucrurile în USR Sector 1.

3. La nușce întâlnire șmecheră de la Brăila, unde trebuia modificat statutul, Clotilde a cerut să se treacă în statut că la adunările generale de filială nu pot fi adăugate puncte pe ordinea de zi. Asta pentru că duamna Clotilde n-are chef să se trezească cu un fel de moțiune de cenzură la adunări.

Deci practic ea și lingăii ei (niște cretini siniștri care o numesc deloc ironic „adorabilă” și „lider spiritual”) fac curat în filială, eliminând elementele negative – care întâmplător sunt cei care chiar încearcă să schimbe ceva în bine pentru cetățenii sectorului. N-aș scrie asta dacă aș crede că conducerea USR, auzind cele întâmplate, va lua măsuri; dar o parte din cei de la vârf s-au aliat cu Clotilde, că e factor de influență și le aduce voturi la alegerile interne, și deh, treaba lor e să salveze România, nu USRul. 

Mno, atât se poate momentan”, a scris Alex Tocilescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *