Skip to content
Cultura

Alexandru Arșinel a fost internat din nou la spital. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit

www.cancan.ro

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat din nou la o clinică privată din București, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc. Din cauza problemelor cardiace, acesta se află sub supravegherea medicilor.

În prezent, Alexandru Arșinel trebuie să efectueze investigații medicale suplimentare, iar medicii i-au recomandat să se interneze. În cazul în care actorul nu răspunde la tratamentul care îi este administrat acum, acesta ar putea trece printr-o nouă intervenție de montare a unui stent, potrivit fanatik.ro.

După ce s-a întors de la un eveniment care s-a desfășurat în București, Alexandru Arșinel a început să se simtă tot mai rău. Încă de atunci acesta susținea că are dificultăți de respirație și probleme cu inima.

Întrebat despre starea de sănătate, Alexandru Arșinel a mărturisit că obosește din ce în ce mai repede: „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi?”.

„Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici”, a spus actorul.

În legătură cu retragerea sa de pe scenă, Alexandru Arșinel a spus că vrea să marcheze retragerea sa în locul din care a plecat, însă își dorește să facă acest lucru într-un cadru restrâns, cu doi-trei colegi: „Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag”, potrivit fanatik.ro.

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mărturisit acesta.

Actorul refuzase internarea după ce a fost dus de urgență la spital, la începutul lunii februarie.

Alexandru Arșinel a decis atunci să plece acasă cu fiul lui, în ciuda avertismentelor medicilor care i-au sugerat atunci să se interneze, deoarece analizele acestuia nu ieșiseră foarte bine.

Cu toate acestea, actorul a cedat presiunilor și s-a internat în cele din urmă. El a fost inițial transportat cu ambulanța după ce i se făcuse rău.

La începutul lunii decembrie Arșinel suferise o intervenție chirurgicală la inimă, după ce în noiembrie i se montase un stent.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *