Skip to content
Cultura

Alexandru Arşinel, la Terapie Intensivă la Spitalul Universitar din Bucureşti. Ce spun medicii despre starea actorului

Inquam Photos / Octav Ganea

Actorul Alexandru Arşinel a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a informat unitatea medicală într-un comunicat, anunță Agerpres. Medicii au luat această decizie „pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă” pe maestru.

Alexandru Arşinel a fost fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pe 15 septembrie.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, precizează sursa citată.

Alexandru Arşinel, în vârstă de 83 de ani, a mai fost internat şi luna trecută la Institutul Clinic Fundeni.

În 2013, maestrul a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj. Anul trecut, marele actor a acuzat probleme la inimă și i s-au montat un stent și un stimulator cardiac de către medici, iar în primăvara lui 2021, Alexandru Arșinel a scăpat cu bine după ce a fost infectat împreună cu soția cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *