Skip to content
Societate

Alexandru Cumpănașu, o nouă plângere la Parchetul General față de „modul defectuos” în care legiștii au administrat probele furnizate pentru expertiza în cazul Alexandrei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, care a dispărut în urmă cu o lună și despre care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o, anunță ca va depune luni o nouă plângere penală la Parchetul General față de „modul defectuos” în care a Institutul de Medicină Legală a administrat probele furnizate pentru expertiză.
Cumpănașu a anunțat, pe Facebook, că plângerea va cuprinde și o serie de solicitări și clarificări urgente către procurorul general Bogdan Licu. Între acestea se numără:
  • stabilirea prin audieri a patrulei trimise de procurorul Cristian Popescu să meargă să facă verificări la casa lui Dinca și identificarea în ce au constat verificările.
  • solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situația Alexandrei și publicarea conținutului acestora.
  • audierea fostului șef al Poliției Caracal Nicolae Mirea și a șefului de post din Dobrosloveni.
  • reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursa informației pe care a avut-o cum că Alexandra a fost sufocată, el fiind contrazis ulterior de alți procurori.
  • efectuarea de verificări pentru stabilirea modului în care INML a realizat analiza ADN în 2 zile.
  • publicarea raportului polițistului PISTOL
  • audierea/reaudierea cadastristului a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra și stabilirea declarațiilor sale.
  • cine a dat adresa de pe strada Decebal unde s-a făcut percheziție fără mandat și la care a participat vărul său, tatăl Alexandrei. Locația este exact în spatele casei lui Dinca.
Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a dispărut în 25 iulie, iar în 26 iulie a reușit să sune de trei ori la 112 pentru a spune că a fost răpită și violată, cerând să fie salvată, însă intervenția a fost tardivă. Ulterior, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și apoi a incinerat-o, la fel cum a făcut și cu Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani.
Perchezițiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua și în această săptămână, informează hotnews.ro.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *