Skip to content
Politică

Alexandru Kocsis: Nu va fi ușor, dar Ludovic Orban va câștiga! Vom opri controlul votului și vom câștiga!

Facebook/Alexandru Kocsis

Alexandru Kocsis, susținător al lui Ludovic Orban în campania internă din PNL, împotriva lui Florin Cîțu, este convins că fostul premier se va impune în fața #echipeicâștigătoare, din care mai fac parte Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Alina Gorghiu.

Potrivit lui Koksis, Orban are șanse să câștige peste 80% din delegații filialelor asumate și 25-40% din cele pro-Cîțu.

„Am avut cea mai hidoasă campanie, dar mă aștept la un rezultat bun pe 25 septembrie. Un rezultat drept venit după cea mai strâmbă campanie.

Voiam să scriu că s-au confruntat doi candidați în această campanie, dar am ales sa reformulez pentru că nu ar fi corect. Am avut un candidat, Ludovic Orban, și un întreg ansamblu de mașinării și mașinații.

Vă dați seama ce mârlănie din partea acestei #echipedemolatoare, să facă un scop din a bloca candidatura președintelui în funcție prin neobtinerea susținerii a 10 filiale. Pentru că acesta a fost scopul lor. Să umilească cel mai performant președinte al Partidului Național Liberal din ultimii 30 de ani. O spun rezultatele, nu eu.

Vă dați seama ce urâciune? Președintele în funcție, cel alături de care am câștigat atâtea alegeri în ultimii 4 ani, cel care ne-a adus la guvernare într-o coaliție salubră acceptată de alegătorii de dreapta, cel care a bătut pentru prima data în 30 de ani PSD-ul în alegeri, să fie umilit în halul ăsta, să nu poată candida pentru un nou mandat pentru că nu s-ar fi găsit 10 președinți de filială care să reziste pe picioarele lor?

Ei bine, nu mai este cazul, s-au găsit mai mult de 10 curajoși, au fost până la urmă 20 de președinți puternici pe picioare.

Alții, deși în primăvară votau cu 7 mâini susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat, au ajuns să miorlăie în fața primarilor și a CDJ-urilor, să se roage să nu voteze decât moțiunea lui Florin Cîțu, pentru că așa s-au angajat ei și …. știți voi…., ca să fie bine și să nu fie rău.

Oare câți dintre cei care au votat împotriva moțiunii lui Ludovic Orban, „Forța Dreptei”, au citit moțiunea lui sau moțiunea lui Florin Cîțu? Vă spun eu, foarte, foarte puțini. Nici președinții aceia care miorlăiau să se voteze doar moțiunea lui Florin Cîțu nu le-au citit pentru că dacă le-ar fi citit le-ar fi fost cu adevărat rușine de ceea ce fac, de ceea ce le cer oamenilor.

Ca să concluzionez. După îndelungi presiuni de la …. asupra președinților și de la președinți către CDJ-uri, cifrele arată cam așa pentru moțiunea „Forța Dreptei”:

– avem peste 2000 de delegați la Congres din filialele PNL care au votat moțiunea Forța Dreptei: Alba – 146, Arad – 128, Argeș – 103, Bihor – 191, Bistrița – Năsăud – 98, Brașov – 128, Brăila – 67, Caraș-Severin – 113, Covasna – 22, Dâmbovița – 111, Giurgiu – 145, Harghita – 19, Iași – 147, Tulcea – 82, Vâlcea – 106, Vrancea – 121, Sector 1 – 71, Sector 3 – 73, Sector 5 – 57, Diaspora – 78.

– Ludovic Orban are capacitatea de a lua peste 80% din delegații filialelor asumate și între 25 și 40% din filialele așa-zise „pro Cîțu” (să nu ne mintă careva că această campanie a fost vreodată pentru Florin Cîțu, a fost tot timpul împotriva lui Ludovic Orban).

– Dacă vom reuși să asigurăm secretul votului la Congres, să blocam mai ales fotografierea buletinului de vot, Ludovic Orban va lua un scor zdrobitor. De ce? Pentru că cenzura și siluirea opțiunilor oamenilor naște frustrări uriașe și furie, iar când roata se întoarce și oamenii prind curaj, te taxează aspru de tot.

Nu mă îmbăt cu apă rece. Nu va fi ușor, dar Ludovic Orban va câștiga! Vom opri controlul votului și vom câștiga!”, a notat Kocsis, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *