Alegeri parlamentare. Alexandru Muraru: REPER a cerut 10 locuri de deputat şi 5 sau 6 de senator pe liste

Sursa foto: Alexandru Muraru

Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a declarat miercuri că cei de la REPER au cerut llberalilor în negocieri 10 locuri de deputat şi 5 sau 6 de senator pe listele la parlamentare şi să îşi poată forma grupuri politice separate, în Legislativ, după alegeri.

”Din punctul meu de vedere, pretenţiile sunt nejustificate”, a spus Muraru, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre discuţiile cu reprezentanţii REPER, el recunoscând că cei de la REPER le-au cerut 10 locuri de deputat şi 5 sau 6 de senator  pe listele la parlamentare. Muraru a arătat că au avut loc mai multe întâlniri cu reprezentanţii REPER. El a precizat că au existat mai multe pretenţii din partea celor de la REPER.

”Şi asta nu e tot, care oricum era o exagerare şi o pretenţie din punctul meu de vedere care nu poate fi îndeplinită sub nicio formă. Ei voiau să aibă ok-ul nostrum ca, după consumarea alegerilor parlamentare şi începutul sesiunii a noului Parlament, aceşti domni şi doamne care au intrat în Parlament sub sigla PNL să îşi formeze un grup politic distinct la Cameră şi la Senat”, a precizat Alexandru Muraru.
El a subliniat că o altă pretenţie a celor de la REPER a fost ca aceste locuri să fie în primele organizaţii din ţară, şi că în schimb ofereau susţinere la prezidenţiale.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: