Skip to content
Politică

Alexandru Muraru: PNL nu cedează la şantaj, nu acceptă sfidările sau atitudinile de forţă

Facebook

Liderul PNL Iaşi deputatul Alexandru Muraru susţine că liberalii nu cedează la şantaj, nu acceptă sfidările sau atitudinile de forţă, el adăugând că este trist că mărul discordiei în coaliţie este accesul românilor la drumuri, apă şi canalizare.

E trist că mărul discordiei în coaliţie este accesul a milioane de cetăţeni la drumuri, apă şi canalizare. Programul Anghel Saligny este esenţial pentru dezvoltarea localităţilor României. PNL susţine adoptarea lui în Guvern cât mai curând posibil. Lucrurile au trenat prea mult. Toată procedura de avizare a fost respectată. Acest program înseamnă drumuri, gaze, apă şi canalizare. Sunt lucruri de bază la care mulţi români nu au încă acces“, a scris miercuri seară pe Facebook liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Cât priveşte posibilitatea ca USR PLUS să părăsească guvernarea, liderul PNL Iaşi a spus că ameninţările pe surse cu ieşirea de la guvernare nu ajută deloc coaliţia şi că provocarea unei crize politice ar fi total iresponsabilă.

Stabilitatea guvernării este crucială pentru a continua reformele, consolidarea economiei şi pentru lupta cu pandemia. PNL vrea stabilitate, aşa cum vor şi românii. PNL nu cedează la şantaj, nu acceptă sfidările sau atitudinile de forţă. Vrea să dezvolte şi să modernizeze România“, a adăugat Muraru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *