Skip to content
Politică

Alexandru Rafila îl umileşte pe Vlad Voiculescu: A făcut studii în străinătate, nu-i așa? Lipsa de asumare ucide!

Inquam Photos/Octav Ganea

Alexandru Rafila, deputat PSD, a fost cel care a citit moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, primul ministru din guvernul Florin Cîțu care se confruntă cu această ”armă” parlamentară aflată la îndemâna opoziției.

Rafila i-a predat o lecție lui Voiculescu și celor din PNL și USR-PLUS, care s-au lansat în atacuri la adresa PSD și a foștilor miniștri ai Sănătății, fără a face referire la ceea ce cuprinde moțiunea simplă.

Sunt surprins să văd că moțiunea se referă la ceva, iar răspunsurile celor din arcul guvernamental se referă la altceva. Noi am depus această moțiune, care e mult mai tehnică, cu elemente concrete și cu soluții concrete.

Am fost bucuros când domnul Voiculescu a fost nominalizat și am făcut public. Din păcate, am greșit. A făcut studii în străinătate, nu-i așa? Am crezut că va gestiona în mod responsabil pandemia, dar s-a prăbușit.

Noi avem teste rapide pentru mai mult de un an, la modul în care se testează acum. Testarea în școli a elevilor și a cadrelor didactice nu se face. Asta va ascunde sub preș evoluția pandemiei. Îl rog să ne spună 10 măsuri concrete pe care le-a luat de când e ministru și să nu ne spună că ministerul evaluează, monitorizează, pentru că nu au niciun impact. Lipsa de asumare ucide!”, a spus Alexandru Rafila.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *