Skip to content
Politică

Alfred Simonis (PSD), despre legea privind închisoarea la domiciliu: Nu știu dacă inițiatorii se gândesc la actualii reprezentanți ai Guvernului care dau tunuri în fiecare zi

facebook/alfredsimonis

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, în unanimitate, proiectul privind executarea la domiciliu a pedepsei închisorii şi supravegherea prin brăţară electronică, iniţiat de senatorul PNL Alina Gorghiu.

Proiectul prevedea că persoanele condamnate la pedeapsa închisorii pentru care s-a dispus executarea acesteia la domiciliu vor fi supravegheate în permanenţă prin intermediul unei brăţări electronice şi a fost adoptat de Senat în şedinţa din 31 martie.

" "

Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor pentru a fi respins la propunerea liderului deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

„Nu știu dacă cei care au inițiat această lege se gândesc la actualii reprezentanți ai Guvernului în tot felul de poziții care dau tunuri în fiecare zi, făcând achiziții frauduloase în domeniul medical și nu numai. Altfel nu îmi explic de ce acum după 3 ani în care PNL a strigat ca din gură de șarpe împotriva oricăror modificări făcute la Codul Penal, cum au ajuns la putere, cum inițiază o astfel de lege prin care pedepsele mari să poate fi executate în vilele personale”, a declarat deputatul PSD, Alfred Simonis.

Alfred Simonis, liderul Grupului #PSD din Camera Deputaților: "Proiectul PNL ”7 ani închisoare de acasă” a fost astăzi respins de Camera Deputaților!Am cerut special introducerea acestui proiect pe ordinea de zi pentru a fi respins în regim de urgență! Știu că liberalii și-ar fi dorit ca după toate tunurile pe achiziții pe care le-au dat pe timp de pandemie să poată să-și execute viitoarele pedepse în vilele de lux construite din bani furați!Și mai știu că PNL, ca de obicei, doar a dat din gură că vor retrage această inițiativă nocivă. În realitate, nu au făcut nimic pentru a stopa acest proiect de lege!PSD a înțeles lecțiile trecutului și nu le va mai repeta niciodată! În schimb, PNL – cum a ajuns la putere, cum a început să facă legi pentru penali!"

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 20 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *