Skip to content
Politică

Elena Udrea își face propria dreaptă unită

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea a semnat astăzi un protocol de constituire a alianței poltiice care are ca scop susținerea sa pentru funcția de Președinte. Alianța urmează să funcționeze și la alegerile parlamentare din 2016.

Noii parteneri ai partidului lui Traian Băsescu, cu care Elena Udrea dorește punerea la cale a unui nou proiect de uniune a dreptei sunt cei de la PNȚCD.

Udrea a mulțumit țărăniștilor pentru încredere și i-a asigurat că pe 16 noiembrie „această alianță va da viitorul Președinte al României.” Tototdată, aceasta a mai felicitat PNȚCD pentru că „este și de această dată de partea bineului, că a rămas vertical” și a arătat că prin gestul de a încheia această alianță, PNȚCD revine în prim-planul vieții politice.

La rândul său, liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu a afirmat că, după semnarea documentelor, această alianță nu este întâmplătoare și marile obiective ale PNȚCD din anii 1990 „au fost preluate și puse în practică de Traian Băsescu”

2 comentarii la “Elena Udrea își face propria dreaptă unită

  1. PNT era un partid de dreapta in 1989 (udrea numai de dreapta nu e, este in partidul hoților). Ion Ratiu s-ar rasuci in mormint dacă ar vedea asta!

  2. E bine ca cele doua gasti auto-denumite „partide” s-au unit pentru ca au foarte multe lucruri in comun. In fapt nu au nici o ideologie in afara adoratiei pentru Basescu.
    Totusi sant cateva diferente: madam Udrea s-a folosit de amorul lui Base pentru dansa pentru a castiga privilegii financiare si politice; fara Base, Udrea ar fi ceea ce si este in realitate, adica o nulitate. De partea cealalta, Pavelescu a profitat de disolutia singurului partid post-decembrist care a avut identitate si moralitate: PNT-Coposu. Alegatorii si-au dat insa seama de impostura Pavelescului, dovada fiind ca membrii acestei grupari incap intr-un microbuz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *