Skip to content
Puterea Știrilor Video

Alianță PSD-PRO România pentru alegerile locale. Victor Negrescu, vicepreședintele PSD: Am învățat din greșelile noastre

Facebook/Victor Negrescu

Invitat în studioul la „Puterea Știrilor”, vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, a declarat că se discută în această perioadă despre o posibilă alianță PSD-PRO România la alegerile ce vor avea loc în acest an. „Este vorba de alianțe pe plan local, național”, spune social-democratul.

„Da, sunt discuții cu foarte mulți în prezent pentru a gândi această alternativă. Este vorba de alianțe pe plan local, național. Vedem ceva important: pe măsură ce noi discutăm, ne spunem gândurile într-o manieră transparentă și nu mai suntem aroganți, lumea vine către noi, în timp ce PNL devine din ce în ce mai izolat. Poate este efectul accesului la putere, dar noi am învățat din greșelile noastre și nu vrem să mai comitem aceste greșeli pe viitor”, a declarat Victor Negrescu, la ”Puterea Știrilor”.

Se reunește stânga politică?

Amintim că și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat recent că o alianță între PSD și Pro România la alegerile locale ar fi binevenită. Liderul PSD București a precizat că au existat discuții preliminare în acest sens, iar în următoare perioadă ea se va materializa.

Da, o alianță este binevenit pentru locale. Sperăm să se întâmple acest lucru. Am avut discuții preliminare și în perioada următoare vom materializa”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea CEx al PSD de luni de la Parlament, întrebată despre subiect.

Încă din luna decembrie a anului trecut, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu nu excludea varianta unui proiect comun al social-democraților cu Pro România la viitoarele alegeri.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *