Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Alianța PSD-PRO România pentru primăriile din București, doar „o chestiune de timp”: E o dorință sinceră pentru o reunire a stângii

https://turdanews.net/
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, deputatul PSD Florin Manole a precizat că încă nu s-a luat o decizie în privința unei alianțe PSD-PRO România pentru primăriile de sector, însă „e doar o chestiune de timp”. Totodată, social-democratul a susținut că în unele județe va fi foarte greu, spre imposibil, alianțe PSD-PRO România. „Știu că în unele cazuri, unele județe, lucrurile sunt deja aranjate, un exemplu este Bistrița-Năsăud”, a mai adăugat acesta.

„Știu că este o dorință sinceră pentru o reunire a stângii în alegerile locale. Știu că în unele cazuri, unele județe, lucrurile sunt deja aranjate, un exemplu este Bistrița Năsăud. Cred că în unele județe va fi foarte greu, spre imposibil, de reconciliat anumite opinii.

" "

În legătură cu Bucureștiul, nu știu să se fi luat o decizie în Comitetul Executiv al PSD, dar cred că semnalele publice pe care le-au dat în mod repetat anumiți lideri ai Partidului Social Democrat (PSD) arată că e doar o chestiune de timp”, a declarat deputatul PSD Florin Manole, la Puterea Știrilor.

Alianțe PSD-PRO România la locale?

Amintim că Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat recent că poartă discuţii cu liderii ALDE şi Pro România pentru o alianţă la Bucureşti, în perspectiva alegerilor locale.

„Am avut discuţii chiar şi ieri cu domnii Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu. De obiecei discutăm în fiecare zi. Şi o să discutăm şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot Bucureştiul, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele cât şi pentru Primăria Generală a Capitalei.

Am putea vedea o alianţă pentru toţi candidaţii de sectoare, cât şi pentru doamna Gabriela Firea, primarul general”, a declarat, miercuri, Marcel Ciolacu.

De cealaltă parte, liderul Pro România, Victor Ponta, a precizat că în 95% dintre localități/județe Pro România va avea candidați proprii.

‘Terminăm toată analiza împreună cu colegii mei și vă pot spune că în 95% dintre localități/județe vom candida pe Pro România. Nu suntem nici PNL, nici PSD. Este normal să candidăm pe Pro România!’ a declarat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *