Skip to content
Politică

Alianța PSD-UNPR-PC, trădată din interior

Alianța PSD-UNPR-PC a fost trădată chiar din interior. Unul dintre primarii alianței spune că îl va susține pe Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale.

Primarul conservator al Devei, Petru Mărginean, și-a exprimat public opțiunea de a îl susține pe prezidențiabilul ACL.

„Am decis să fiu unul dintre susţinătorii lui Klaus Iohannis, deoarece îl respect pentru ceea ce a făcut în Sibiu. Este un om care vorbeşte puţin şi face multe. Cred că în România nu mai avem nevoie de spectacole, ci de lucruri concrete”, a declarat primarul municipiului Deva imediat după ce a semnat lista de susţinători ai lui Iohannis, la sediul PNL din oraş. 


Potrivit secretarului organizatoric al PNL Hunedoara, Liviu Antal, în judeţul Hunedoara au fost strânse până acum peste 55.000 de semnături de susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale. Dintre acestea, PNL a adunat circa 35.000 de semnături, iar diferenţa revine partenerilor de alianţă din Partidul Democrat Liberal (PDL). De asemenea, peste 5.000 de locuitori ai municipiului Deva au optat pentru susţinerea lui Klaus Iohannis în alegeri, informează romania Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *