Skip to content
Politică

Alianţa USR PLUS: Bihorul este primul judeţ din ţară în care s-au încheiat discuţiile referitoare la formarea echipei comune de candidaţi la alegerile locale/ Formaţiunea anunţă şi primii candidaţi

news.ro

Alianţa USR PLUS a anunţat, luni, că organizaţiile judeţene din Bihor au încheiat discuţiile referitoare la formarea echipei comune de candidaţi la alegerile locale, fiina anunţate şi primele nume. Sorin Briscan (Beiuş), Radu Gavra (Brusturi) şi Vasile Negrut (Oşorhei) sunt primii candidaţi oficiali ai Alianţei USR PLUS.

Alianţa USR PLUS a anunţat, luni, că organizaţiile judeţene din Bihor, conduse de Ioana Mihăila (PLUS) şi deputatul Silviu Dehelean (USR), sunt primele din ţară care au ajuns la un acord în ceea ce priveşte listele comune de candidaţi pentru alegerile locale, atât în municipiul Oradea, cât şi în judeţ, accentul fiind pus pe competenţa şi integritatea celor care vor reprezenta Alianţa USR PLUS în structurile locale.

În acest moment, Alianţa USR PLUS este pregătită să înceapă precampania electorală în Bihor, să-şi prezinte proiectele comune din diverse domenii şi propunerile de proiecte de politici publice.

Ne vom prezenta in faţa bihorenilor cu o echipă puternică formată din oameni oneşti si profesionisti. Vrem sa impunem in politica bihoreana valorile pentru care noi am intrat in politică, sa scăpăm de pesedism, adică de hoţie, de indiferenţa faţă de problemele oamenilor şi de incompetenţa. Noi credem că totul pleaca de la oameni, oamenii pe care vrem să-i schimbăm si oamenii pe care-i propunem in loc”, este de părere deputatul Silviu Dehelean, preşedinte USR Bihor.

Discuţiile cu colegii de la USR Bihor s-au derulat în modul cel mai fluid, pentru că am stabilit de la bun început că interesul comun este de a ne prezenta cu cea mai competentă şi valoroasă echipă. Suntem pregătiţi să muncim împreună în precampanie şi în campanie, pentru a aduce în faţa alegătorilor proiecte consistente de dezvoltare a Bihorului”, declară Ioana Mihăilă, preşedinte PLUS Bihor.

Primii candidaţi anunţaţi sunt: Sorin Briscan (Beiuş), Radu Gavra (Brusturi) şi Vasile Negrut (Oşorhei), potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *