Skip to content
Puterea Știrilor Video

Alianța USR-PLUS-PNL atacă primăriile de sector cu candidați lipsiți de notorietate. Ciucu: Trebuie să și creștem politicieni!

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ciprian Ciucu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, a vorbit despre candiații comuni ai alianței PNL-USR-PLUS la primăriile de sector din București. În acest context, Ciprian Ciucu a spus că la aceste alegeri s-a mers pe profesionalism mai mult decât pe notorietatea candidaților.

Formula prin care PNL și USR a decis să meargă în aceste alegeri a fost cea mai degrabă a competenței și a candidaților fără probleme. Trebuie să și creștem politicieni. Trebuie și să le dăm o șansă celor care au cariere solide, dar nu au luat fața în showbiz ca până acum, pentru că am avut candidaturi gen Silviu Prigoană, însoțit de Cancan. Am avut fel și fel de candidaturi nu doar la locale, cu fel și fel de vedete.

" "

Deci aceasta este opțiunea pe care s-a mers în această alianță și datorită faptului că ne bucurăm de încrederea bucureștenilor, chiar dacă candidații nu au o atât de mare notorietate, partidele așa cum s-au comportat în ultimii 4 ani și ceva, au această încredere a oamenilor. De aceea, cetățenii, au încredere în ceea ce propun partidele. Ce fel de oameni se așteaptă să promoveze USR-PLUS și PNL, având această încredere? Se așteaptă nu la cineva care să ia fața, să fie bombastic, ci se așteaptă la oameni profesioniști și integri.

Notorietatea este importantă, dar și potențialul candidaților. Aceasta are șanse mari să câștige și va câștiga, cu Nicușor Dan, primar general. Miza este de fapt Bucureștiul și doar niște oameni cu niște cariere în spate și integri pot să scoată Bucureștiul din gaura în care se află acum. De aceea a fost normal să venim cu astfel de candidați”, a precizat Ciprian Ciucu la Puterea Știrilor.

Amintim că USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihai (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL). Pentru Primăria Municipiului București, candidatul comun al alianței USR-PLUS-PNL este Nicușor Dan.

" "
" "

3 comentarii la “Alianța USR-PLUS-PNL atacă primăriile de sector cu candidați lipsiți de notorietate. Ciucu: Trebuie să și creștem politicieni!

  1. Nici nu incepu bine campania electorala si astia isi dau la gioale intre ei😂. Lasa ca le fac campanie primarulor PSD de la sectoare. Nu ca ar mai avea nevoie. Pai doar ganditi-va la Baluta de la sectorul 4 care si-a inaugurat ieri Piata Sudului…Castiga detasat.

  2. N-o sa aiba in veci candidatii USR-PLUS-PNL pt sectoare nici notorietatea, nici profesionalismul PSD-istilor care conduc acum sectoarele din Bucuresti. Numai daca ne referim la Tudorache de la 1 sau Baluta de la 4 si candidatii USR palesc.

  3. Cine e Simona Spataru pe care o propune alianta la sectorul 4?? Nu e de notorietate, dar nici experienta in administratie nu cred ca are… deci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *