Skip to content
Puterea Știrilor Video

Alianță USR-PLUS-PNL și la parlamentare? Ciprian Ciucu: Oricum se va face suma și se va face o alianță de guvernare

" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ciprian Ciucu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, a vorbit despre posibilitatea extinderii alianței de la locale, la parlamentare. Acesta a spus că cel mai important lucru este ca PNL și USR-PLUS să nu se atace pentru că dacă vor face asta, va câștiga PSD.

La parlamentare alianță, ne-alianță, oricum se va face suma și se va face o alianță de guvernare. Asta este mai puțin important. Ceea ce este foarte important e ca cele două partide să nu se atace. Pentru că dacă PNL și USR-PLUS se atacă unii pe ceilalți, atunci nu va câștiga decât PSD. Nu mai vrem pentru ca a nu știu câta oară să stăm un an la guvernare, să scoatem țara din greu, după care să vină iar cei de la PSD.

" "
" "

Eu fac apel la maturitate pentru că miza este și ceea ce se va întâmpla în iarnă, mă refer la alegerile din iarnă”, a precizat Ciprian Ciucu la Puterea Știrilor.

Amintim că USR-PLUS și PNL au format o alianță politică în contextul alegerilor locale din Capitală. USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihai (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL). Pentru Primăria Municipiului București, candidatul comun al alianței USR-PLUS-PNL este Nicușor Dan.

Există voci care cer extinderea alianței dintre USR-PLUS și PNL la viitoarele alegeri parlamentare. Potrivit sondajelor de opinie, USR-PLUS și PNL ar forma împreună peste 50% din preferințele electoratului, fiind astfel capabili să formeze o majoritate parlamentară după viitoarele alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *