Skip to content
Puterea Știrilor Video

Alianță USR-PLUS-PNL și la parlamentare? Ciprian Ciucu: Oricum se va face suma și se va face o alianță de guvernare

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ciprian Ciucu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, a vorbit despre posibilitatea extinderii alianței de la locale, la parlamentare. Acesta a spus că cel mai important lucru este ca PNL și USR-PLUS să nu se atace pentru că dacă vor face asta, va câștiga PSD.

La parlamentare alianță, ne-alianță, oricum se va face suma și se va face o alianță de guvernare. Asta este mai puțin important. Ceea ce este foarte important e ca cele două partide să nu se atace. Pentru că dacă PNL și USR-PLUS se atacă unii pe ceilalți, atunci nu va câștiga decât PSD. Nu mai vrem pentru ca a nu știu câta oară să stăm un an la guvernare, să scoatem țara din greu, după care să vină iar cei de la PSD.

Eu fac apel la maturitate pentru că miza este și ceea ce se va întâmpla în iarnă, mă refer la alegerile din iarnă”, a precizat Ciprian Ciucu la Puterea Știrilor.

Amintim că USR-PLUS și PNL au format o alianță politică în contextul alegerilor locale din Capitală. USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihai (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL). Pentru Primăria Municipiului București, candidatul comun al alianței USR-PLUS-PNL este Nicușor Dan.

Există voci care cer extinderea alianței dintre USR-PLUS și PNL la viitoarele alegeri parlamentare. Potrivit sondajelor de opinie, USR-PLUS și PNL ar forma împreună peste 50% din preferințele electoratului, fiind astfel capabili să formeze o majoritate parlamentară după viitoarele alegeri.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *