Skip to content
Politică

Alianța Vestului agită spiritele! Crin Antonescu le taie elanul criticilor

Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Fostul președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, luni, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a comentat cel mai controversat demers actual de pe scena politică românească: infiintarea Aliantei Vestului intre primarii mai multor orase de Transilvania.

Amintim că primarii din Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat, sâmbătă, la Timişoara, Alianţa Vestului (AVE), parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

„Nu am suficiente elemente, dar din câte cunosc cred că este o inițiativă normală a 4 primari de succes, care au reușite incontestabile în orașele lor. Ideea proiectului este una cât se poate de constructivă și necesară. Nu știu în ce măsură vor putea în anii următori să îndeplinească ceea ce își propun, dar nu văd vreun motiv de panică, așa cum rezultă din declarațiile unora. Eu cred că este un demers absolut normal, onest, spre binele comunităților lor și dacă acest proiect se va realiza măcar în parte, va fi bine pentru întreaga Românie”, a declarat Crin Antonescu pentru PSnews.ro.

Chestionat dacă inițiativa primarilor ar putea să fie un start pentru mai multe proiecte de acest fel, fostul lider PNL a replicat:

Ar putea fi un model, dar sigur în măsura în care vom vedea primii pași reușiți. Eu sper din toată inima să aibă un grad de reușită de 100%. În rest, vom vedea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *