Skip to content
Politică

Aliat al PNL, atac frontal la adresa noilor parteneri și identifica ”ultima dovada a manipularii crase”: ”Vă asigur dragilor ca nu va fi așa cum vă doriti voi”

" "

Unul din noii aliați ai Partidului Național Liberal lansează, pe pagina sa de socializare, un atac voalat la adresa noilor parteneri, sugerând că Uniunea Social Liberală continuă să traiască și să implementeze strategii mai peste tot.

Liderul Partidului Național Democrat, deputatul Daniel Fenechiu, sublianiază că asistăm la o ultimă dovadă de manipulară crasă prin apariția unui sondaj de opinie, realizat de Inscop Research, și care indică faptul că PNL este la aproape 45%, iar PSD la aproape 40%, iar în afară de UDMR, niciun alt partid nu va reuși să treacă de pragul electoral.

" "
" "

Citește și: NOU SONDAJ. Semn negru pentru PSD, în timp ce liberalii defilează. Un singur partid, în afara de PNL și PSD, mai trece pragul electoral

De asemenea, Fenechiu este de părere că deși USL trăiește, ”manii trebuie sa stie si trebuie sa aiba alternativa” și anume PND, PMP și M10.

”USL-ul traieste si isi implementeaza strategiile mai peste tot..Galcevile mult mediatizate -in fapt sageti inofensive care sunt doar praf in ochii naivilor, au menirea de a genera o aparenta inselatoare pentru oamenii de buna credinta.

Ultima dovada a manipularii crase la care suntem supusi este recentul sondaj de opinie, potrivit caruia – daca maine ar fi alegeri, s-ar alege in Parlament doar PNL- putin peste 40%, PSD- putin sub 40% si UDMR- putin peste pragul electoral..Personal pot intelege ca asta isi doresc Ponta si Oprea, Gorghiu si Atanasiu sau Kelemen si Borbely..Insa este de neimaginat sa crezi ca romanii ar putea fi chiar atat de masochisti sa ii voteze doar pe cei care au pus tara pe butuci din ’90 incoace..Si ca niciun alt partid- macar asa de ochii avizatilor, nu ar obtine pragul electoral.

Va asigur dragilor ca nu va fi asa cum va doriti voi…Chiar daca USL traieste, romanii trebuie sa stie si trebuie sa aiba alternativa..Iar Partidul National Democrat va fi o alternativa..Flancat de PMP, de M10 si de alte initiative politice care inteleg ca USL-ul a devenit pentru Romania precum Enola Gay pentru Hirosima…Si asta in conditiile in care Base da prioritate cresterii nepoteilor.”, a punctat liderul PND, Daniel Fenechiu, pe pagina sa de socializare.

Citește și: EXCLUSIV Interviu Unul dintre aliații PNL, anunț și avertisment îngrijorător pentru liberali. Efectul devastator pe care îl estimează. Moțiunea, în pericol?

3 comentarii la “Aliat al PNL, atac frontal la adresa noilor parteneri și identifica ”ultima dovada a manipularii crase”: ”Vă asigur dragilor ca nu va fi așa cum vă doriti voi”

  1. Eu zic sa se reduca pragul electoral la 0,1 %, ca poate asa intra si asta si Macovei in Parlament. Cat poate sa fie de penibil !!!

  2. „Iar Partidul National Democrat va fi o alternativa”…. Nu zau !?
    Ploile din ultimul timp au facut sa rasara multe….ciuperci ! iata ca a mai rasarit o…ciuperca minuscula numita PND ! Cred ca se afla in procentul de sub 1% la „alte partide”(probabil ca sunt cel putin 10 astfel de ciuperci rasarite dupa ploaie !) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *