Skip to content
București Știri locale

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din Municipiul Bucureşti, sistată în urma unor lucrări

Facebook

Distrigaz Sud Reţele anunţă că alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din Municipiul Bucureşti a fost sistată, în urma unor lucrări. Compania precizează că ”s-a produs o agresiune asupra reţelei”.

”În urma unor lucrări executate de către un terţ, s-a produs o agresiune asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale în Splaiul Independenţei 313B, din Municipiul Bucureşti. Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 19 iunie, începând cu ora 11:30, în această zonă. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.250 de clienţi casnici şi non-casnici”, a transmis Distrigaz Sud Reţele, potrivit News.ro.

Echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi să se facă în cursul zilei de astăzi.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele”, a mai transmsi compania, care-şi cere scuze pentru incidentul care afectează consumatorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *