Skip to content
Politică

Alin Nica, despre susţinerea unui candidat la şefia PNL: Nu ne pripim, nu ne hazardăm

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că filiala nu a decis însă ce candidat va susţine la Congresul din septembrie pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar se va lua o decizie în acest sens.

Noi nu ne pripim, nu ne hazardăm, suntem gazde bune pentru toţi candidaţii, poate mai apar până în 25 septembrie, dar vom lua o decizie, categoric, şi ne-o vom asuma, o vom anunţa public. Însă, până în momentul de faţă nu am discutat nici măcar în forurile statutare această chestiune, dar categoric vom discuta şi ne vom pronunţa cât de curând”, a declarat Alin Nica.

Pe 4 iunie, Alin Nica declara că pentru alegerea viitorului lider al Partidului Naţional Liberal va miza pe candidatul care poate sprijini interesele filialei judeţene şi care are potenţialul de creştere pentru PNL. El menţiona că organizaţia liberală timişeană nu a luat încă nicio hotărâre în acest sens, că se aşteaptă să vadă dacă vor mai apărea şi alţi candidaţi, după care vor fi analizate toate opţiunile în Biroul Politic Judeţean.

După anunţul privind data Congresului PNL la care va fi aleasă conducerea partidului, judeţul Timiş a primit vizita celor doi candidaţi la funcţia de preşedinte. Ludovic Orban a fost la Timişoara sâmbăta trecută, iar Florin Cîţu – joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *