Skip to content
București Știri locale

Alin Stoica: Posibilitatea de a nu purta masca într-un birou cu salariaţi vaccinaţi anti-COVID, decisă de angajator

Inquam Photos/Ilona Andrei

Prefectul municipiului Bucureşti, Alin Stoica, afirmă că instituţia pe care o conduce nu a decis formal dacă propriii angajaţii vaccinaţi vor purta masca de protecţie sanitară în birouri, subliniind că se va decide ca angajaţii să aibă posibilitatea de a nu purta masca dacă toţi cei care lucrează într-un birou au fost vaccinaţi anti-COVID.În ceea ce priveşte alte instituţii, el a afirmat că decizia aparţine angajatorului.

Întrebat sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului municipal pentru situaţii de urgenţă, cum se procedează la locurile de muncă, acolo unde toţi angajaţii dintr-un birou sunt vaccinaţi, prefectul Alin Stoica a răspuns că decizia aparţine fiecărui angajator, în urma consultării cu medicul de medicina muncii.

Este decizia proprie a fiecărui operator, sau a fiecărui angajator. Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli, intern, de către fiecare angajator în parte”, a declarat Alin Stoica.

Acesta a menţionat cu se va proceda în instituia pe care o conduce. „Încă nu am stabilit, dar vom stabili că acolo unde într-un birou sunt toate persoanele vaccinate nu se va purta mască”, a adăugat prefectul.

1 comentariu la “Alin Stoica: Posibilitatea de a nu purta masca într-un birou cu salariaţi vaccinaţi anti-COVID, decisă de angajator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *