Skip to content
Politică

Alina Apostol (PNL): Moțiunea „Forța Dreptei” a președintelui Ludovic Orban, este sumă a acțiunilor care trebuie și vor fi aplicate de guvernul #meu, ca la carte!

Facebook

Alina Apostol, vicepreședinte al Regiunii Nord-Est Organizaţia Femeilor Liberale şi primar al comunei ieşene Ciortesti, îţi reafirmă pe pagina sa de socializare sprijinul pentru Moțiunea „Forța Dreptei” a liderului PNL, Ludovic Orban.

Îmi amintesc un fragment din Moromeții, nu sunt o sentimentală, dar așa cum Moromete, ursuz fiind îi spune nevestei „te iubesc” la începutul căsniciei și dacă se schimbă ceva pe parcurs îi declară că, „o anunță” așa am decis și eu să abordez toată această perioadă!

Am scris aici la începutul campaniei că Ludovic Orban este echilibrul de care #PNL are nevoie, pentru ca guvernarea în coaliție să poată funcționa! Iată că din păcate există o criză în coaliția de guvernare iar „echipa de zmei” nu știe și nu poate să o gestioneze!

Moțiunea „Forța Dreptei” a președintelui Ludovic Orban, este de departe un document complet și complex, o sumă a acțiunilor care trebuie și vor fi aplicate de guvernul #meu, ca la carte! Am încredere că putem avea realizări și măsuri bune pentru noi toți!

Nu am ales niciodată să stau „la cotitură” și nici nu am de gând să joc „politic”! Caracterele se construiesc cu asumare și mai ales cu riscuri! Îmi doresc să cresc în cariera mea politică și administrativă cu libertatea de a exprima ceea ce gândesc!„, scrie Apostol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *