Skip to content
Politică

UPDATE Avocata Alinei Bica iese la atac: Ma bucur sa vad ca DNA incepe sa dea gres/ Alina Bica află azi dacă scapă din arest preventiv

UPDATE 11:15

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, iese la atac la adresa Direcției Naționale Anticorupție (DNA) precizând că procurorii anticorupție încep să „dea greș„.

„Mă bucur să văd că DNA începe să dea greș. Oamenii nu sunt judecați încă și totuși familiile și copii de acasă plătesc pentru aceste lucruri. Eu de la bun inceput am zis ca acest dosar nu exista. Este un dosar creat pentru a se crea profilul doamnei bica infractor. Doamna Bica nu va scrie la comanda absolut nimic din ceea ce se doreste sa scrie”, a precizat Laura Voicu.

—–

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, află astăzi dacă scapă din arestul preventiv, după ce magistrații vor decide asupra contestației formulată de avocații acesteia la decizia de arestare.

Alina Bica a fost arestată preventiv pentru a treia oară pe 2 septembrie într-un al treilea dosar penal instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează antena3.ro. Aceasta este acuzată că ar fi primit mită de la Horia Simu chiar în apartamentul ei pentru a clasa un dosar al omului de afaceri.

Instanţa atrage atenţia că Alina Bica este suspectată că ar fi favorizat alţi doi oameni de afaceri cercetaţi de DIICOT – Ovidiu Tender şi Adriean Videanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *