Skip to content
Societate

Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare și după rejudecarea apelului. Fosta șefă DIICOT a fost găsită vinovată pentru favorizarea făptuitorului

Inquam / Octav Ganea
" "

Alina Bica a fost condamnată tot la 4 ani de închisore cu executare și după rejudecarea apelului, potrivit deciziei luate miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care fosta șefă DIICOT a fost găsită vinovată pentru favorizarea făptuitorului, relatează b1.ro.

„În majoritate: Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpata Bica Alina Mihaela şi de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva sentinţei penale nr. 1057 din 29 noiembrie 2016, pronunţată de Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 2471/1/2015. În baza art.275 alin. (2) Cod procedură penală obligă apelanta intimată inculpată Bica Alina Mihaela la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, ocazionate de soluţionarea apelului declarat de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, rămân în sarcina acestuia.

" "
" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *