Skip to content
Politică

Alina Bica lămurește misterul excursiei cu filaj de la Paris. Ce spune despre prietenia cu Elena Udrea

Fosta șefă antimafie, Alina Bica, a lămurit, în cadrul unui interviu acordat postului România TV, misterul excursiei cu filaj de la Paris: „eu sunt un om care isi asuma lucrurile. M-a educat tata intr-un fel si respect modul in care m-a educat tata”.

Citește și: DEZVĂLUIRI fără precedent despre Elena Udrea. Cutremur la vârful DIICOT

Întrebată de jurnalistul Victor Ciutacu dacă își asumă prietenia cu Elena Udrea, fosta șefă DIICOT a declarat: „Normal, spre supararea unor domni, da.”

Totodată, Alina Bica a dezvăluit pentru România TV că nu a mai vorbit cu Elena Udrea, nici măcar la telefon, argumentând prin faptul că „fiecare trebuie sa isi analizeze viata si sa se reacomodeze dupa o experienta traumatizanta”.

„Nu a fost locul. Nu avem interdictie sa vorbim dar nu a fost locul. Fiecare cred ca trebuie sa isi analizeze viata si sa se reacomodeze dupa o experienta traumatizanta. Vreau sa spun un lucru. M-am apropiat de doamna Elena Udrea, am devenit prietene, ne stiam din Guvern, dar am devenit prietene dupa cateva luni dupa ce doamna Elena Udrea nu a mai fost ministru. (…) Mi s-a parut o crasa lipsa de caracter sa reneg o prietenie cu o persoana care a fost prietena cu mine cand se afla intr-o functie atat de inalta”, a declarat Alina Bica.

În același timp, Alina Bica a povestit cum a ajuns să-și petreacă Valentine’s Day la Paris, împreună cu fosta șefă a PMP, Elena Udrea.

„S-a intamplat de Valentine’s Day in 2014. Am constatat ca ar urma sa-mi petrec ziua singura acasa din cauza unei probleme de natura familiala. In momentul in care doamna Elena Udrea mi-a spus ca petrece Valentine’s Day la Paris nu mi s-a parut un capat de tara ca as merge sa stau o zi acolo. Eu am cunoscut-o pe Elena cu o alta fateta decat o stie restul lumii. Nu ii fac apologia pesonalitatii dar intre ceea ce se prezinta la TV si cum o cunosc este o mare diferenta. Cand am fost propusa, am adus la cunostinta tuturor factorilor de decizie din aceasta tara prietenia cu Elena Udrea”, a explicat fosta șefă antimafie.

Întrebată de jurnalistul Victor Ciutacu dacă prietenia cu Elena Udrea i-a folosit sau, dimpotrivă, i-a dăunat, fosta șefă antimafie a răspuns: „Cred ca nici nu mi-a folosit, nici nu mi-a daunat. Daca s-ar fi intamplat lucrurile asa cum s-a insinuat pe la diferite posturi de televiziune nu eram sefa la DIICOT”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *