Skip to content
Sport

Alina Borcea la un prag de depresie. Dezvăluirile unui apropiat al familei

Alina Borcea este vizibil afectată de scandalul declanşat de sarcina Valentinei Pelinel.

Astfel, actuala soţie a lui Cristi Borcea se teme de divorţ. Alina Borcea, altadata o aparitie care atragea atentia tuturor prin aspectul fizic impecabil, se neglijeaza, nu se mai machiaza, nu isi mai aranjeaza parul si iese din ce in ce mai rar din casa, potrivit unor surse.

Se pare ca sotia lui Cristi Borcea ar fi in pragul depresiei, singurii care reusesc sa o mai inveseleasca fiind cei doi copii.

S-a spus ca Alina si l-ar fi dorit pe Cristi doar pentru bani, dar nimeni nu stie cat de mult isi iubeste ea sotul si cate a acceptat de dragul lui. De cand este alaturi de el, de aproape opt ani, i-a fost fidela si loiala si a inchis ochii la toate indiscretiile lui. Povestea cu Valentina este insa altceva. In primul rand ea ii va darui un copil si in al doilea rand toate actiunile lui Cristi sugereaza ca ea ar fi in acest moment femeia pe care Cristi o iubeste cel mai mult. Asta a terminat-o pe Alina care se lupta din rasputeri sa nu cedeze psihic. Nu se mai aranjeaza, nu se machiaza, nu mai are chef de nimic… Rezista insa pentru copii si spera ca pana la urma sotul ei va reveni la sentimente mai bune fata de ea„, a spus o sursa din anturajul familiei Borcea, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *