Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, acuzații grave la adresa Guvernului PSD: „Capătă, din nou, accente totalitare”

Președintele PNL Alina Gorghiu lansează un nou atac la adresa premierului Victor Ponta pe care îl acuză că ignoră voința alegătorilor și nu vrea să se confrunte cu electoratul.

Alina Gorghiu dă exemplu în acest sens refuzul premierului de a organiza alegeri parțiale precum și amânarea discuțiilor pe tema votului în diaspora.

Eșecul în alegerile prezidențiale – un refuz clar și hotărât al electoratului față de premierul Ponta și partidul său – nu l-a făcut pe acesta mai înțelept, ci doar mai înverșunat. PSD se teme mai mult ca oricând de confruntarea cu electoratul. Dovadă stau refuzul de a organiza alegeri parțiale în numeroase județe unde nu mai sunt în funcții aleși locali, dar și tergiversarea unei discuții concrete pe tema votului în diaspora, în ciuda apelurilor pe care le-am făcut în acest sens. Dl Ponta se ocupă, în schimb, să umple de conținut, pe ultima sută de metri, bilanțul celor trei ani de guvernare.
Sunt două semne că guvernarea PSD capătă, din nou, accente totalitare: dreptul la vot al tuturor cetățenilor este ignorat, în timp ce meritele conducătorilor sunt umflate propagandistic.„, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

1 comentariu la “Alina Gorghiu, acuzații grave la adresa Guvernului PSD: „Capătă, din nou, accente totalitare”

  1. Mai, eu cred ca Alinutza s-a cam indragostit de Ponta. Ca numai iubirea poate face o femeie sa vorbeasca zilnic de bine si de rau un barbat. Eu zic sa ii fie de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *