Skip to content
Politică

Alina Gorghiu, afirmaţii tăioase despre fuziunea PLR-PC: „Unii dintre cei care o fac…”

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a făcut, vineri, la Sibiu, afirmaţii tăioase la adresa fuziunii dintre PLR şi PC şi a unora dintre membrii noului partid, ALDE.

„Sunt absolut convinsă că cetățenii din România știu care este singurul proiect de dreapta viabil, legitim și mai mult de atât nu are sens să comentez. Este opțiunea fiecăruia să își facă destinul politic cum crede, eu cred însă că unii din cei care fac astăzi fuziunea ar trebui să accepte apusul carierei politice”, a afirmat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Ea a lăsat să se înțeleagă că nu știa de această fuziune: „Astăzi are loc mărețul eveniment? Doar că nu știam când are loc evenimentul cu fuziunea, de aceea vă întrebam, așa de important în opinia PNL de vedere este”.

În opinia Alinei Gorghiu, fuziunea nu schimbă cu nimic strategia de campanie a PNL, ea numindu-i pe cei de la PLR și PC „sateliții PSD-ului”.

„Strategia noastră de campanie nu este deloc legată nici de ALDE, nici de PSD, nici de sateliții PSD-ului, cum este PLR-ul, cum este PC-ul”, a comentat Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *